Winkel leeggehaald door Stichting De Thuiskopie 2013-10-10T14:33:39

Blogaward levert € 500 op voor KWF Kankerbestrijding

Lucifersdoosje van 6 GB

Winkel leeggehaald door Stichting De Thuiskopie

Winkel leeggehaald door Stichting De Thuiskopie

Dit weekend is Stichting de Thuiskopie in actie gekomen tegen een winkel in Rotterdam waar dvd's en cd-r's werden aangeboden waarover geen thuiskopie-vergoeding was afgedragen. Onder toezicht van een deurwaarder werden in totaal ruim 32.000 illegale schijfjes uit de schappen gehaald.

Dit weekend is Stichting de Thuiskopie in actie gekomen tegen een winkel in Rotterdam waar dvd's en cd-r's werden aangeboden waarover geen thuiskopie-vergoeding was afgedragen. Onder toezicht van een deurwaarder werden in totaal ruim 32.000 illegale schijfjes uit de schappen gehaald. De schijfjes zullen vernietigd worden.In december 2005 was de winkelier in kwestie al met Stichting de Thuiskopie overeengekomen dat hij zijn handel zou staken en achterstallige thuiskopievergoedingen zou betalen. Opsporingsmedewerkers van Stichting de Thuiskopie constateerden echter dat de illegale handel werd voortgezet. Nadat Stichting de Thuiskopie aan de winkelier had laten weten de zaak aan de rechter voor te zullen leggen, ging hij ermee akkoord om afstand te doen van zijn hele voorraad blanco dragers. Ook werd met hem een betalingsregeling voor de achterstallige thuiskopievergoedingen getroffen.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord