© CIDimport

Wintertip: iPodsok breien

Geplaatst: 10 februari 2006 - 10:02

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:29

Redactie ID.nl

Tja, daar zit je dan voor de buis. Tweeënhalf uur kijken naar de 3000 meter schaatsen voor vrouwen. Waarom niet tijdens de olympische uitzendingen een iPodhoesje breien?Kijk, dat is nog eens het aangename met het nuttige verenigen. U kunt natuurlijk een iPod sock of hoesje kopen, maar zelf maken is natuurlijk wel zo leuk.

Tja, daar zit je dan voor de buis. Tweeënhalf uur kijken naar de 3000 meter schaatsen voor vrouwen. Waarom niet tijdens de olympische uitzendingen een iPodhoesje breien?

Kijk, dat is nog eens het aangename met het nuttige verenigen. U kunt natuurlijk een iPod sock of hoesje kopen, maar zelf maken is natuurlijk wel zo leuk. U hoeft geen door de wol geverfde breier te zijn om het te kunnen, want het vergt weinig steken. Op internet kunt u alvast wat inspiratie opdoen. Wat dacht u van een ribbelhoesje, een iPod sok met zakje voor het koord en de oordopjes, eentje met een hengsel of een coole hiphopsok mét capuchon? Wanten met geïntegreerd zakje voor een iPod kan natuurlijk ook.

Nederlandse iPodpatronen zijn we nog niet tegengekomen, maar hier vindt u alvast wat algemene brei-instructies.

Ook ludiek: The Knitting Olympics. Elke deelnemer bijt zich vast in een breiproject - maak niet uit wat - tijdens de Olympische Winterspelen. Voordat de olympische vlam uit gaat, moet het af zijn…

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten