WK 2010: Internetkijkers klaar voor openingsmatch

© CIDimport

WK 2010: Internetkijkers klaar voor openingsmatch

Geplaatst: 11 juni 2010 - 11:06

Aangepast: 27 augustus 2022 - 11:41

Redactie ID.nl

Hoewel het nog een dik half uur duurt voordat de aftrap van het WK 2010 plaatsvindt, hebben zich al duizenden kijkers gemeld op de live-site van de NOS.Eerder deze week waarschuwde de NOS dat de live-tv-stream een maximum capaciteit van ongeveer 120.000 mensen heeft. Als de maximale capaciteit bereikt is, is - om in voetbaltermen te blijven - het stadion vol en kan geen verbinding meer gemaakt worden met de livestream. Bezoekers die al verbinding hebben kunnen gewoon blijven kijken. Er vroeg bij zijn voor de beste plek dus. Inmiddels loopt het aantal kijkers voor de openingswedstrijd met de minuut op. daarbij zal het vooral gaan om mensen die geen vrij hebben kunnen krijgen van hun werk, lijkt ons.

Hoewel het nog een dik half uur duurt voordat de aftrap van het WK 2010 plaatsvindt, hebben zich al duizenden kijkers gemeld op de live-site van de NOS.

Eerder deze week waarschuwde de NOS dat de live-tv-stream een maximum capaciteit van ongeveer 120.000 mensen heeft. Als de maximale capaciteit bereikt is, is - om in voetbaltermen te blijven - het stadion vol en kan geen verbinding meer gemaakt worden met de livestream. Bezoekers die al verbinding hebben kunnen gewoon blijven kijken. Er vroeg bij zijn voor de beste plek dus. Inmiddels loopt het aantal kijkers voor de openingswedstrijd met de minuut op. daarbij zal het vooral gaan om mensen die geen vrij hebben kunnen krijgen van hun werk, lijkt ons.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000