WK-gekte: bied online op de kamer van Van Basten

© CIDimport

WK-gekte: bied online op de kamer van Van Basten

Geplaatst: 12 juni 2006 - 11:06

Aangepast: 19 september 2022 - 13:05

Redactie ID.nl

Ludieke inhaakactie van de site 'Inpakken en Wegwezen.nl': Oranjefans kunnen namelijk online bieden op een luxueus verblijf in Hotel Adler, het Oranjehotel in het Zwarte Woud.

WK-gekte: bied online op de kamer van Van Basten

Ludieke inhaakactie van de site 'Inpakken en Wegwezen.nl': Oranjefans kunnen namelijk online bieden op een luxueus verblijf in Hotel Adler, het Oranjehotel in het Zwarte Woud. "Als echte Oranjefan is het natuurlijk speciaal om in hetzelfde hotel en misschien wel in dezelfde kamer als Marco van Basten of Arjen Robben te logeren," aldus de mensen achter de actie.

Vanaf  deze middag is het mogelijk om mee te bieden in een veiling op een arrangement in het luxueuze Parkhotel Adler, tijdens het hele WK de thuisbasis voor het Nederlands elftal. Het hotel ligt in het plaatsje Hinterzarten in het zuidelijk deel van het Zwarte Woud, niet ver van het intussen beroemde Titisee. Wie meedoet, biedt op een driedaags verblijf voor twee personen, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Slapen gebeurt in de Junior suite, een zeer luxe en erg ruime kamer met o.a. slaapkamer, ruime zithoek met prachtig uitzicht en twee(!) marmeren of granieten baden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten