WK-gekte: iedereen een eigen voetbal-weblog

© CIDimport

WK-gekte: iedereen een eigen voetbal-weblog

Geplaatst: 9 juni 2006 - 06:06

Aangepast: 19 september 2022 - 13:05

Redactie ID.nl

Leuk van Lycos: het bedrijf biedt haar klanten twee speciale WK-blog-templates aan, zodat de 16 miljoen bondscoaches in Nederland helemaal los kunnen gaan.De blogs kunnen direct worden geïnstalleerd door iedereen die een webhostingpakket van Lycos heeft. Technische kennis is niet nodig. De twee WK-templates zijn op bas

WK-gekte: iedereen een eigen voetbal-weblog

Leuk van Lycos: het bedrijf biedt haar klanten twee speciale WK-blog-templates aan, zodat de 16 miljoen bondscoaches in Nederland helemaal los kunnen gaan.De blogs kunnen direct worden geïnstalleerd door iedereen die een webhostingpakket van Lycos heeft. Technische kennis is niet nodig. De twee WK-templates zijn op basis van WordPress 2.0.2. Het ene template is een algemeen platform over voetbal, het andere laat direct zien welk land bij de blogger favoriet is. Behalve beelden bevatten de voetbalblogs links naar speelschema’s, andere relevante blogs en WK-websites en de informatie van experts op LYCOS iQ.

Daarnaast maakt Iedereen die vóór het einde van de ronde van 16 wedstrijden, op 28 juni 2006, besluit om een LYCOS Webhosting Active pakket aan te schaffen, kans op een jaar gratis webhosting.De winstkansen worden groter naarmate het Nederlandse elftal langer in het toernooi blijft. HAlen de mannen van Marco van Basten bijvoorbeeld de kwartfinale halen, wordt het webhostingpakket van LYCOS-klanten na afloop van de termijn kosteloos met één maand verlengd (dat wil zeggen na 3 of 12 maanden). Wanneer de ploeg de halve finale bereikt, wordt er 3 maanden hosting cadeau gegeven. Bij het behalen van de finale krijgt men 6 maanden gratis. Mocht Oranje op 9 juli wereldkampioen worden, dan zullen de kopers van LYCOS Active een heel jaar lang verzekerd zijn van gratis webhosting.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten