WK-gekte: online coach wil vaste krachten in basis

© CIDimport

WK-gekte: online coach wil vaste krachten in basis

Geplaatst: 8 juni 2006 - 10:06

Aangepast: 19 september 2022 - 13:05

Redactie ID.nl

Hoewel blessures het Nederlands elftal teisteren, zijn bezoekers van de site Wegaanwinnen.nl ervan overtuigd dat Philip Cocu, Giovanni van Bronckhorst en Rafael van der Vaart zondag in de basisopstelling moeten verschijnen. Duizenden amateur-bondscoaches hebben aangegeven wie zij in Leipzig op het veld willen zien.

WK-gekte: online coach wil vaste krachten in basis

Hoewel blessures het Nederlands elftal teisteren, zijn bezoekers van de site Wegaanwinnen.nl ervan overtuigd dat Philip Cocu, Giovanni van Bronckhorst en Rafael van der Vaart zondag in de basisopstelling moeten verschijnen. Duizenden amateur-bondscoaches hebben aangegeven wie zij in Leipzig op het veld willen zien. Een combinatie van alle ingevoerde opstellingen leverde een duidelijke voorkeursbasis. De fans vertrouwen daarbij op spelers die zich al in eerdere interlands hebben bewezenAls ideale beginopstelling voor de wedstrijd tegen Servië-Montenegro wordt een 4-3-3-systeem gekozen. Op doel staat Van der Sar. In het achterveld zijn van links naar rechts Van Bronckhorst, Mathijsen, Ooijer en Kromkamp te vinden. Het middenveld is verdeeld onder Cocu op linksbuiten, Van der Vaart centraal en Van Bommel op rechts. Centrale spits in de ideale opstelling is Van Nistelrooy geflankeerd door Robben op links en Van Persie op rechts.

Wegaanwinnen.nl is een speciale uitgave van ilse media rondom het WK voetbal 2006. Bij de ‘ideale opstelling’ kunnen bezoekers aangeven wat volgens hen het beste speelschema is en vervolgens bij iedere positie een speler selecteren. Uit alle inzendingen is de uiteindelijke favoriete basis samengesteld.

De site is op 11 mei gestart en loopt nog tot en met 9 juli 2006. Naast de ‘Ideale Opstelling’ is op de site ook een WK-poule, voetbalweetjes, een WK-shop en ‘Grüsse aus’ te vinden. Natuurlijk is er ook uitgebreid aandacht voor het laatste voetbalnieuws, geven voetbalexperts hun visie op het WK in het weblog ‘Voetbal Volgens Experts’ en kunnen bezoekers hun mening geven in de ‘Gras-Poll’. Daarnaast verkoopt ambassadeur van SOS kinderdorpen Ruud van Nistelrooy virtuele tribunekaartjes voor ‘Ruud’s WK’.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten