WK-gekte: online steun voor Trinidad en Tobago

© CIDimport

WK-gekte: online steun voor Trinidad en Tobago

Geplaatst: 15 juni 2006 - 09:06

Aangepast: 19 september 2022 - 13:04

Redactie ID.nl

Vanavond is het zover: dan speelt het team van Trinidad en Tobago - nu al één van de smaakmakers van het WK - tegen Engeland. De Soca Warriors van 'onze' Don Leo aanmoedigen? Dat kan ook virtueel, met hulp van eBay.

WK-gekte: online steun voor Trinidad en Tobago

Vanavond is het zover: dan speelt het team van Trinidad en Tobago - nu al één van de smaakmakers van het WK - tegen Engeland. De Soca Warriors van 'onze' Don Leo aanmoedigen? Dat kan ook virtueel, met hulp van eBay. eBay is namelijk vandaag gestart met een wereldwijde WK-campagne om de Soca Warriors, het nationale elftal van Trinidad en Tobago, tot het meest gesteunde voetbalteam van het WK in Duitsland te maken. Tijdens deze eBay WK-campagne komt de 193 miljoen tellende eBay-gebruikersgroep samen op de speciale eBay-support pagina. Voetballiefhebbers kunnen hier steun betuigen aan de Soca Warriors door fan te worden van Trinidad en Tobago. Daarnaast kunnen zij hier hun strafschoptechnieken bijschaven en virtuele plaatjes verzamelen. Deze plaatjes zijn te bemachtigen door activiteiten te verrichten op eBay, Skype of PayPal. Iedere handeling levert een sticker op voor het virtuele album of resulteert direct in een prijs. In totaal zijn er 32 landenkaarten te verzamelen, die onderling met andere supporters geruild kunnen worden.

Op dit moment zijn er al meer dan 265.00 supporters geregistreerd via de speciale eBay WK-support site. Ter vegelijking: dat staat gelijk aan ruim 20% van de bevoling van Trinidad en Tobago!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten