WK-gekte: voetbal kijken op je laptop

© CIDimport

WK-gekte: voetbal kijken op je laptop

Geplaatst: 1 juni 2006 - 05:06

Aangepast: 19 september 2022 - 13:06

Redactie ID.nl

In Nederland is het met free-to-air televisie-kanalen (kanalen die je met een ontvangertje kunt oppikken uit de lucht) treurig gesteld: dat is er op dit moment namelijk precies eentje. Maar dat is wél de zender waarop het WK wordt uitgezonden!Kijk, en dat rechtvaardigt misschien de aanschaf van een tv-receiver voor uw laptop - want dan kunt u ook onderweg elke wedstrijd bekijken.

WK-gekte: voetbal kijken op je laptop

In Nederland is het met free-to-air televisie-kanalen (kanalen die je met een ontvangertje kunt oppikken uit de lucht) treurig gesteld: dat is er op dit moment namelijk precies eentje. Maar dat is wél de zender waarop het WK wordt uitgezonden!

Kijk, en dat rechtvaardigt misschien de aanschaf van een tv-receiver voor uw laptop - want dan kunt u ook onderweg elke wedstrijd bekijken. Freecom komt met de DVB-T USB Stick, een ieniemienie-dingetje van 28 x 15 x 86 mm en 25 gram. Bovendien kan het stickje, in combinatie met de harde schijf, ook functioneren als  een volwaardige digitale videorecorder, inclusief Electronic Programme Guide en teletekst. Kost dat nou? 79 euro. Lijkt misschien wat veel voor één zender, maar: vanaf 30 oktober aanstaande kunnen ook Nederland 1 en Nederland 3 door zo'n ontvangertje opgepikt worden.

P.S. Ook leuk voor de vakantie. Een overzichtje van zenders in het buitenland vindt u hier

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten