WK-gekte: voetbal-software op de Palm

© CIDimport

WK-gekte: voetbal-software op de Palm

Geplaatst: 12 juni 2006 - 07:06

Aangepast: 19 september 2022 - 13:05

Redactie ID.nl

Aardig van Palm: zij hebben voor bezitters van hun handheld gratis software beschikbaar. Met 'Football 2006' blijft u op de hoogte van uitslagen en team-informatie. Football 2006 is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans.

WK-gekte: voetbal-software op de Palm

Aardig van Palm: zij hebben voor bezitters van hun handheld gratis software beschikbaar. Met 'Football 2006' blijft u op de hoogte van uitslagen en team-informatie. Football 2006 is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans. Oja, en laten we vooral niet vergeten: ook in het Nederlands!

Met Football 2006 (klik hier voor de gratis download) kunt u wedstrijdresultaten bekijken en de meest recente informatie over de deelnemende landen, groepen, teams, wedstrijden en stadions. Gebruikers van handheld-computers hebben een Bluetooth of wifi-verbinding nodig. Wie een Treo smartphone heeft. gebruikt gewoon zijn webbrowser. De software kan ook zo ingesteld worden dat voetbalfans gealarmeerd worden wanneer wedstrijden op het punt van beginnen staan. Wat er nog meer in zit?

* Deelnemende landen, met informatie als populatie, taal en hoofdstad;
* Hoe groepen zijn samengesteld en hun achtergronden, inclusief toernooien die gespeeld zijn en titels die behaald zijn;
* Speeldagen, schema's en steden waar wedstrijden plaatsvinden;
* Uitgebreide informatie over stadions, inclusief locaties, capaciteit en vormen van transport om deze te bereiken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten