Workshop: Hoe haal je een mp3 uit YouTube?

© CIDimport

Workshop: Hoe haal je een mp3 uit YouTube?

Geplaatst: 21 maart 2014 - 12:37

Aangepast: 27 augustus 2022 - 01:57

Redactie ID.nl

Speel je voor de zoveelste keer die ene live-versie van dat geweldige nummer af via YouTube? Dan zou het veel fijner zijn als je er gewoon een mp3 van kon maken. En goed nieuws, dat kan ook! We leggen u stap voor stap uit hoe het werkt.

Met de website www.clipconverter.cc heb je zo al je favoriete filmpjes van YouTube als mp3. Een live-versie, een soundtrack, alles is mogelijk. Kopieer eerst de link van het filmpje vanuit YouTube. Daarna ga je naar ClipConverter.

Workshop: Hoe haal je een mp3 uit YouTube?-16218125

© CIDimport



In het daarvoor bestemde vakje plak je de link van het desbetreffende YouTube-filmpje. Door op 'Verder' te drukken kun je alle instellingen invullen. De beste instellingen voor het gekozen filmpje worden automatisch bepaald, dus die kun je gewoon laten staan. Daarna klik je op mp3 en op Start. Wil je het geluid toch in een ander formaat opslaan, dan is dat ook mogelijk.

Workshop: Hoe haal je een mp3 uit YouTube?-16218129

© CIDimport



Nu zul je even moeten wachten, maar zodra de site klaar is met converteren kun je op 'Downloaden' klikken en heb je je eigen mp3 van dit filmpje. Op deze manier kun je alle muziek in YouTube-filmpjes als mp3 opslaan.

Workshop: Hoe haal je een mp3 uit YouTube?-16218132

© CIDimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten