Wouter Bos als eerste fractieleider op Hyves 2013-10-10T14:33:55

Last minute-tip: zorgverzekering kiezen via internet

Postbank eerste Nederlandse bank met Skype-toegang

Wouter Bos als eerste fractieleider op Hyves

Wouter Bos als eerste fractieleider op Hyves

Na mp3, Marktplaats en blogs lijkt Hyves de nieuwste rage op internet te worden. Hyves (afgeleid van het Engelse woord voor bijenkorf)is een grote virtuele gemeenschap.

Na mp3, Marktplaats en blogs lijkt Hyves de nieuwste rage op internet te worden. Hyves (afgeleid van het Engelse woord voor bijenkorf)is een grote virtuele gemeenschap. Als eerste fractieleider heeft PvdA-er Wouter Bos nu een eigen Hyves-profiel aangemaakt.Via zijn profiel kunnen leden van Hyves hem 'krabbelen' (een berichtje sturen), zijn foto's bekijken, zijn blog lezen of 'vrienden''  worden. Wouter Bos was de eerste met podcasts en is nu ook de eerste fractieleider die lid is van Hyves. De PvdA-leider is vaak in het land, maar vindt het daarnaast belangrijk om gebruik te maken van nieuwe media om mensen te bereiken. Hyves is gelanceerd op 1 oktober 2004; inmiddels zijn er meer dan 1,5 miljoen mensen lid (waarvan de helft in Nederland).

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord