Wuppie-gekte: bezoekersrecord voor AH-site

© CIDimport

Wuppie-gekte: bezoekersrecord voor AH-site

Geplaatst: 21 juni 2006 - 12:06

Aangepast: 19 september 2022 - 13:03

Redactie ID.nl

Ze zijn in heel Nederland voorpaginanieuws, de Wuppies van AH. (Bijna) niet meer verkrijgbaar in de winkels, maar wél op sites als eBay en Marktplaats.nl. Ook het dievengilde heeft de oranje pluizenbollen ontdekt: volgens de kranten is er inmiddels al in diverse auto's ingebroken, waarbij Wuppies ontvreemd zijn.

Wuppie-gekte: bezoekersrecord voor AH-site

Ze zijn in heel Nederland voorpaginanieuws, de Wuppies van AH. (Bijna) niet meer verkrijgbaar in de winkels, maar wél op sites als eBay en Marktplaats.nl. Ook het dievengilde heeft de oranje pluizenbollen ontdekt: volgens de kranten is er inmiddels al in diverse auto's ingebroken, waarbij Wuppies ontvreemd zijn. En ook online zijn de Wuppies een echte hit.

Eigenlijk zijn we dus ook wel benieuwd hoe het eigenlijk zit met de Wuppie-site van Albert Heijn. Woordvoerder Jose Mes: "De wuppie-rage heeft er voor gezorgd dat we het hoogste bezoekersaantal ooit op onze website hebben gehaald, in de afgelopen week maar liefst 430.000 bezoekers. Het wuppie-lied is in 2,5 week maar liefst 190.000 keer gedownload. Nieuw is de karaoke-versie. Ook de wk-recepten op de site met een gemiddelde hit van 10.000 zijn enorm succesvol."

Op de site wordt ook ingegaan op het opraken van de Wuppies, waarover we gisteren al schreven. Zo staat er behalve informatie over de stickeractie ook een instructie op voor het zelf maken van de Wup. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten