Xbox LIVE for Windows Phone-app vandaag uitgebracht [UPDATE]

© CIDimport

Xbox LIVE for Windows Phone-app vandaag uitgebracht [UPDATE]

Geplaatst: 6 december 2011 - 07:51

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:50

Redactie ID.nl

Microsoft komt vandaag met een app voor Windows Phone waarmee de Xbox 360 bediend kan worden, zo wordt je smartphone een soort afstandsbediening voor de spelconsole.

De Windows Phone-app stelt je in staat om door de menu's van Xbox Live te bladeren en video's te bekijken. Je kunt eenvoudig door films, tv-shows, muziek, games en apps bladeren via de door Bing-aangedreven zoekoptie.

 

Dashboard-update Xbox 360

Vandaag zien we ook de uitrol van de nieuwe Dashboard voor de Xbox 360 die een tegel-interface krijgt, net als Windows Phone 7 (en de Metro-interface van Windows 8). De update biedt ook betere ondersteuning van spraakcommando's voor de Kinect.  Ook komt er een verbeterde integratie met Facebook. In de VS komt er meer aanbod aan streamingdiensten. Ook bij ons wordt dat aanbod uitgebreid met het aanbod van muze.tv en begin volgend jaar honkbalwedstrijden van mlb.tv.

Update 06-12-2011:

Er is vertraging opgetreden en het is niet duidelijk of het vandaag nog uit zal komen. Het zou 'slighty delayed' zijn de vertraging zou mee moeten vallen.

[Via: ZDnet]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten