XS4ALL vergroot mailboxen en schijfruimte abonnees 2013-11-04T17:25:17

Kredietcrisis? Niet bij LaCie

Strato wil klanten Lycos

XS4ALL vergroot mailboxen en schijfruimte abonnees

XS4ALL vergroot mailboxen en schijfruimte abonnees

XS4ALL verhoogt de opslaglimieten voor abonnees. De mailboxen worden verdubbeld van 500 MB naar 1 GB, en de standaard schijfruimte gaat van 200 naar 500 MB.

XS4ALL verhoogt de opslaglimieten voor abonnees. De mailboxen worden verdubbeld van 500 MB naar 1 GB, en de standaard schijfruimte gaat van 200 naar 500 MB. Het aanbod geldt alleen voor abonnees die het Spamfilter van XS4ALL hebben aangezet.

Volgens XS4ALL komt het bedrijf hiermee tegemoet aan de groeiende wens van internetters om al hun mail, inclusief grotere bestanden, centraal op te slaan.

De nieuwe opslaglimieten zijn afgelopen vrijdag voor alle abonnees automatisch doorgevoerd. Daarbij moet wel aangetekend worden dat de vergroting van de mailboxen alleen is aangeboden aan abonnees die in het Service Centre het Spamfilter hebben aangezet. Dankzij het Spamfilter besparen zij, aldus de provider, namelijk indirect schijfruimte.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord