YouTube Android-app krijgt nieuwe interface 2013-11-04T15:49:08

Skypen tijdens rechtszaak verboden

Adobe Photoshop en Illustrator nu met Retina-ondersteuning

YouTube Android-app krijgt nieuwe interface

YouTube Android-app krijgt nieuwe interface

De mobiele site en de YouTube-app voor Android zijn vernieuwd. De interface voor 10”-tablets is onder handen genomen en er is een ‘Guide’ (gids) functie toegevoegd en kunnen video’s eenvoudig van tablet naar tv worden verzonden.

Onlangs kwam de vernieuwde YouTube-app voor de iPad eindelijk uit en nu zijn de eigenaren van Android-tablets aan de beurt met de 4.2.16-versie van de YouTube Android-app. Vooralsnog lijkt de nieuwe interface voor gemengde reacties te zorgen. Naast de vernieuwde interface voor grote tablets en het toevoegen van een Guide-functie voor het bekijken en ontdekken van kanalen, zijn er ook aan aantal bugfixes doorgevoerd voor alle Android-apparaten. Wie geen (Android)tablet heeft kan nog de mobiele website van YouTube bezoeken die ook van een update is voorzien.

De app is in de Play-store van Google te vinden.

YouTube new Android-app

[Via: Google +]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus