YouTube maakt livestreamen makkelijker 2016-06-24T10:31:13

WhatsApp: 100 miljoen telefoontjes per dag

Robothond SpotMini doet de afwas

YouTube maakt livestreamen makkelijker

YouTube maakt livestreamen makkelijker

YouTube maakt het veel simpeler om live uitzendingen te starten op internet. De mobiele apps worden uitgerust met een grote, rode livestream-knop.

Livestreams beginnen erg populair te worden. Hoewel apps als Meerkat en Twitters Periscope de voorzet hebben gegeven, is het in een stroomversnelling geraakt nu het ook op Facebook kan. YouTube kon wat dat betreft niet achterblijven.

Wie een online uitzending op YouTube start, ziet ook wie er zoal meekijken en de reacties die worden achtergelaten. De video's kunnen gearchiveerd worden, zodat ze terug te kijken zijn voor de mensen die er niet live bij konden zijn.

Uitrol

In eerste instantie kunnen slechts een paar YouTube-accounts met de nieuwe functie aan de slag, maar naar verwachting wordt 'ie snel uitgerold voor alle gebruikers.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord