YouTube mijlpaal: 1 miljard maandelijkse bezoekers 2013-11-04T15:41:44

Politie waarschuwt voor 'bluetooth-inbraken'

Google Keep notitie-app

YouTube mijlpaal: 1 miljard maandelijkse bezoekers

YouTube mijlpaal: 1 miljard maandelijkse bezoekers

YouTube heeft de mijlpaal van 1 miljard unieke bezoekers per maand behaald. Een gigantisch aantal, volgens YouTube komt bezoekt de helft van alle internetters YouTube.

YouTube deed er 8 jaar over om de 1 miljard unieke maandelijkse te behalen, Facebook deed er ongeveer net zo lang over en had eind vorig jaar deze mijlpaal behaald. Twitter is daar nog lang niet met 200 miljoen actieve maandelijkse gebruikers. Als YouTube een land zou zijn dan zou het aan bevolkingsaantal (= gebruikers) alleen China en India voor zich moeten dulden zo stelt het op het YouTube-blog.

Generatie C

Volgens YouTube is Generatie C (c staat voor ‘connected’) de belangrijkste doelgroep van YouTube. Deze generatie is opgegroeid met de mogelijkheid op content waar en wanneer dan ook te consumeren. Deze generatie kijkt net zo vaak YouTube op mobiel als op pc. En aangezien het mobiel gebruik alleen maar groeit, hoeft YouTube zich nog geen zorgen te maken over dalende bezoekersaantallen.

Generatie C


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord