YouTube past vertalingen aan om kwetsende teksten 2019-09-03T14:55:00

Acer PM161Q: Extra beeld met externe monitor

JBL Link Bar maakt smart tv nog slimmer

YouTube past vertalingen aan om kwetsende teksten

YouTube past vertalingen aan om kwetsende teksten

YouTube heeft een verandering doorgevoerd in het toevoegen van videovertalingen: degene die de video’s uploadt zal nu zelf handmatig de door andere gebruikers gemaakte ondertitels moeten accepteren.

Het bedrijf bood voorheen aan videomakers de optie om de titel, de omschrijving en ook de ondertiteling door een ander persoon te laten maken. Deze optie werd vaak gebruikt om reclame te maken voor andere kanalen of video’s dan die van de maker zelf. Voor de huidige verandering werden deze opties door de gebruikers en YouTube beoordeeld. Wanneer een bijdrage genoeg beoordelingen had, werd het automatisch aan de video toegevoegd.
 
Daarnaast werden er vaak kwetsende teksten toegevoegd in de ondertiteling. Na feedback van de community is besloten dat de makers van de video’s nu handmatig de ondertitels beoordelen en goedkeuren. Dit om de kwetsende teksten en spam te voorkomen.
 

Je kan deze functie voor alle video's als volgt aan zetten:

  • Selecteer aan de linkerkant Transcripties
  • Selecteer bovenaan Community
  • Selecteer Inschakelen

Zo doe je het per video:
  • Log in op YouTube Studio beta
  • Selecteer Video’s
  • Klik op de titel of thumbnail van de video
  • Klik op Transcripties
  • Kies een taal voor de video
  • Selecteer Communitybijdragen en kies Ingeschakeld- of Uitgeschakeld voor deze video

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord