Zeeland en Drenthe minst geïnteresseerd in technologie

© CIDimport

Zeeland en Drenthe minst geïnteresseerd in technologie

Geplaatst: 24 augustus 2006 - 11:08

Aangepast: 19 september 2022 - 12:40

Redactie ID.nl

Per provincie zijn er verschillen in interesse voor nieuw gebruik van van telefonie, internet en televisie. In Zeeland en Drenthe is men het minst geïnteresseerd in de 'technologische nieuwigheden'. Utrecht, Zuid-Holland, Groningen en Limburg zijn het meest te porren voor nieuw mediagebruik.

Zeeland en Drenthe minst geïnteresseerd in technologie

Per provincie zijn er verschillen in interesse voor nieuw gebruik van van telefonie, internet en televisie. In Zeeland en Drenthe is men het minst geïnteresseerd in de 'technologische nieuwigheden'. Utrecht, Zuid-Holland, Groningen en Limburg zijn het meest te porren voor nieuw mediagebruik. Dit blijkt uit onderzoek van Motivaction in opdracht van KPN.

Vooral de inwoners van Zuid-Holland staan open tegenover de nieuwe mogelijkheden: 62% is er blij mee en vindt het een uitdaging om uit te zoeken wat het best bij ze past. Ook in Groningen, Limburg en Utrecht zijn relatief meer geïnteresseerden dan in de overige provincies. In Zeeland en Drenthe is men het minst geïnteresseerd in de ‘technologische nieuwigheden’.

In Utrecht blijken de meeste mensen te wonen die het leuk vinden om producten uit te proberen op het gebied van telefonie, internet en tv: 47%. Zeeland behaalt op dit punt de laagste score, met 34%.

In beeldtelefonie hebben mensen uit alle provincies wel interesse. In Utrecht en Groningen is de interesse het grootst: 43% is erg geïnteresseerd in deze nieuwe vorm van bellen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten