Zeg het met... emoti-kussens 2013-10-10T14:33:49

Nieuwe zoekmachine van Microsoft

Phishing treft één op de vijf

Zeg het met... emoti-kussens

Zeg het met... emoti-kussens

Heel aandoenlijk zijn ze, deze zes handpalm-grote smiley-kussens. Nut hebben ze niet, maar ach... :-)Smileys en emoticons zijn hét symbool van de digitalisatie van het dagelijks leven. Geniaal om ze op deze manier 'analoog' te maken. De kussens, die per zes geleverd worden, zijn ongeveer 13 cm. groot. Leuk voor op de hoedenplank, op het bureau of gewoon als geinig cadeautje.

Heel aandoenlijk zijn ze, deze zes handpalm-grote smiley-kussens. Nut hebben ze niet, maar ach... :-)Smileys en emoticons zijn hét symbool van de digitalisatie van het dagelijks leven. Geniaal om ze op deze manier 'analoog' te maken. De kussens, die per zes geleverd worden, zijn ongeveer 13 cm. groot. Leuk voor op de hoedenplank, op het bureau of gewoon als geinig cadeautje. Tot 10 juni kosten ze twintig dollar, daarna vijfentwintig.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord