Zelf thema's maken met Firefox Personas 2013-11-04T17:41:30

Middelbare scholier krijgt straf om Firefox

Dierenliefhebbers boos over iPod- aquarium

Zelf thema's maken met Firefox Personas

Zelf thema's maken met Firefox Personas

Mozilla werkt aan een extensie waarmee gebruikers zelf thema's kunnen maken voor Firefox. De gebruiker heeft geen kennis nodig van allerlei programmeer-talen en de thema's kunnen direct toegepast worden zonder dat de browser opnieuw hoeft te worden opgestart. De ontwikkelaars achter Firefox Personas hebben een eerste prototype uitgebracht.

Mozilla werkt aan een extensie waarmee gebruikers zelf thema's kunnen maken voor Firefox. De gebruiker heeft geen kennis nodig van allerlei programmeer-talen en de thema's kunnen direct toegepast worden zonder dat de browser opnieuw hoeft te worden opgestart.

De ontwikkelaars achter Firefox Personas hebben een eerste prototype uitgebracht. De gebruiker hoeft om Firefox Personas te gebruiken geen andere software te downloaden of  te installeren.

Volgens de ontwikkelaars wordt de ‘Persona-selector' dynamisch ingeladen en gevoed vanuit een JSON-feed. Alle ontwerpen worden ingeladen via URL's. Alle aanpassingen worden direct toegepast op de chrome van de browser waardoor deze niet opnieuw opgestart hoeft te worden om de aanpassingen te zien.

Binnenkort brengt Mozilla een API uit waarmee gebruikers hun eigen Personas kunnen creëren.


Download: Personas Prototype
Bron

Mozilla Labs

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord