'Moet ik rennen?'-app telt af of je de trein nog haalt 2015-04-07T11:58:34

De levensader van uw slimme woning

Blaze B50 van Silicon Power is usb-stick met sportwagen-ontwerp

'Moet ik rennen?'-app telt af of je de trein nog haalt

Nieuwe app sinds vandaag te downloaden

'Moet ik rennen?'-app telt af of je de trein nog haalt

Een nieuwe app vertelt je wanneer je moet rennen om je trein te halen. 'Moet ik rennen?' staat sinds vandaag in de App en de Play Store, en geef aan hoeveel tijd je nog hebt om de trein, bus, metro of tram te halen.

De apps is gebouwd door een aantal studenten, en wordt onder andere ondersteund door de NS. Er zijn echter ook andere vervoerders wiens data te zien is. Zo kun je niet alleen van treinen maar ook van bussen en metro's zien of je moet rennen.

GPS

Door middel van GPS weet de app waar je bent en kan hij uitrekenen hoe lang je erover doet om een trein te halen. Als je bijvoorbeeld ook de trein later kan pakken kan je ook ervoor kiezen om een andere trein te nemen.

Competitief

De app is volgens de studenten anders dan zijn concurrenten 'rijden de treinen' en 9292. Het aftellen en de race tegen de klok zal aantrekkelijk zijn voor sommige mensen, zeggen de makers. Het brengt iets competitiefs in ze naar boven en je hoeft ook niet meer in te schatten of je wel of niet moet gaan rennen om de trein te halen.

Andere features

Verder krijg je via de app ook reclames te zien van aanbiedingen op het station. Door samen te werken met eetgelegenheden als de Kiosk of cafetaria's, krijg je melding wat voor lekkers die week in de aanbieding is. Maakt het toch wat minder erg om op je trein te wachten.

De app is nu te downloaden via de App Store en Google Play.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord