Zo komt de nieuwe Angry Birds: Transformers eruit te zien

© CIDimport

Zo komt de nieuwe Angry Birds: Transformers eruit te zien

Geplaatst: 25 september 2014 - 12:34

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:36

Redactie ID.nl

Fans van het waanzinnig populaire smartphone-spelletje Angry Birds mogen blij zijn, want er komt een vervolg van de vogelschietgame. Of ja, schieten... In de nieuwe gameplaybeelden die ontwikkelaar Rovio online heeft gezet is te zien dat de bekende katapult ontbreekt, en het nieuwe spel draait om schieten.

De game krijgt de naam Angry Birds: Transformers, en heeft de populaire comics en films als thema. In de game spelen de zogeheten Autobirds met de Deceptihogs, en werken ze samen tegen de EggBots.

Geen katapult meer

In plaats van de grote, klassieke katapult waarmee Angry Birds zo beroemd werd, moet je in Angry Birds: Transformers vooral gebruik maken van geweren. Daarmee schiet je vogels op de vijanden af, terwijl je door het level rent. Rovio heeft al een tijd geleden gezegd dat het af wil van het klassieke concept, en dat lijkt nu weer te gebeuren.

Angry Birds: Transformers komt op 15 oktober uit voor iOS, en op 30 oktober voor Android. Het is nog niet bekend of het spel geld gaat kosten, of dat er microtransacties in de game zitten.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten