Zomerradar van Buienradar 2014-09-13T15:20:56

Feedly Cloud biedt webversie van Feedly

jOBS-trailer beschikbaar

Zomerradar van Buienradar

Zomerradar van Buienradar

De makers van Buienradar hebben op de eerste dag van de zomer de Zomerradar website gelanceerd. In plaats van buien kun je op zomerradar  zien waar de zon schijnt. De website bevindt zich nog in een betafase.

Vandaag is officieel de (astronomische) zomer begonnen. Google vierde dat al met een zomerse doodle en Buienradar heeft ter gelegenheid daarvan zomerradar.nl uitgebracht waarop je kunt zien waar de zon schijnt. Zo weet je tot hoe laat je nog een terrasje kunt pakken bijvoorbeeld.Zomerradar

Ook de temperatuur per gebied wordt getoond, de kracht van de zone en waar de wolken voor de zin verschijnen.  Zomerradar biedt momenteel een zon- en wolkenradar met 3-uurs verwachting. De komende maanden wordt dat uitgebreid naar een 24-uurs verwachting. Helaas heb je vandaag, op de eerste dag van de zomer van 2013, meer aan de buienradar. De Zomerradar vind je hier. Zoals gezegd is het nog een betaversie dus je kunt nog wel foutjes tegenkomen.

Installing Dutch Summer


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus