Zorgverzekeraars verzwijgen voordelig internetproduct 2013-11-04T17:05:53

OLPC wil in 2012 een superdunne tablet voor $75

14-jarige ontwikkelt iPhone-app voor Van den Ende

Zorgverzekeraars verzwijgen voordelig internetproduct

Zorgverzekeraars verzwijgen voordelig internetproduct

Drie grote zorgverzekeraars (Achmea, Menzis en CZ) bieden speciale internetzorgverzekeringen aan, alleen worden deze niet actief aangeboden via de eigen sites. Dit ontdekte het onafhankelijke Verzekeringssite.nl, waar de relatief goedkopere internetproducten zoals CZdirect heel goed scoren. Bij internetverzekeringen regelt u alles online.

Drie grote zorgverzekeraars (Achmea, Menzis en CZ) bieden speciale internetzorgverzekeringen aan, alleen worden deze niet actief aangeboden via de eigen sites. Dit ontdekte het onafhankelijke Verzekeringssite.nl, waar de relatief goedkopere internetproducten zoals CZdirect heel goed scoren.

Bij internetverzekeringen regelt u alles online. De nota's moet u bijvoorbeeld inscannen en versturen via e-mail. Hierdoor bent u goedkoper uit. Wanneer u kijkt op CZ.nl wordt u wel gewezen op internetverzekeren, maar u kunt zich hier niet voor aanmelden. Bij ‘Bereken direct uw premie' wordt dit internetverzekeren buiten beschouwing gelaten, alleen de duurdere hoofdverzekeringen komen uit de bus rollen.

De verzekeringvergelijker Verzekeringssite.nl geeft aan dat er tussen het bekende hoofdmerk en het internetproduct grote premieverschillen bestaan. Individueel verzekerden kunnen gemiddeld € 109 besparen door te kiezen voor een internetproduct zonder in te leveren op de kwaliteit van de basisverzekering.

Op de eigen website van CZ, Menzis en Agis/Achmea worden de internetproducten niet aangeboden. Het gaat om de internetmerken CZdirect, Anderzorg van Menzis en Take Care Now van Agis/Achmea. Alleen Univé/UVIT wijst op haar website actief op Zekur. Via Google of verzekeringvergelijkers zijn de internetverzekeringen wel te vinden. De internetverzekering van CZ heeft bijvoorbeeld een aparte site: CZdirect.nl.

Hier kunt u alle zorgverzekeringen voor 2010 vergelijken, inclusief de internetzorgverzekeringen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord