online shoppen


 

ONLINE SHOPPEN

 

  Lees hier wat dit betekent.

 

Online shoppen, we ontkomen er bijna niet aan. Iedereen heeft wel eens iets gekocht via het internet. Maar wat zijn eigenlijk je rechten bij online aankopen en hoe kun je veilig betalen via het internet? Dit en nog meer lees je in het dossier 'Online shoppen'. 

Tips voor veilig online shoppen voor de feestdagen

Je moet er toch niet aan denken dat je tijdens je inkopen voor Sint of Kerst wordt opgelicht of internetcriminelen er met je persoonlijke gegevens vandoor gaan. Liever veilig winkelen voor de feestdagen? Met onze tips zit je goed.

Lees meer

Veilig betalen via internet

Ben je van plan om voor de feestdagen allerlei online aankopen te doen maar twijfel je over wat de meest veilige manier is om af te rekenen? Dit moet je weten over de meest gebruikte betaalmethoden.

Lees meer

Online kopen: dit zijn je rechten

Bij de meeste online aankopen gaat het allemaal goed en ontvang netjes en op tijd precies hetgeen je had besteld. Maar waar heb je recht op als het mis gaat met je bestelling? We hebben de belangrijkste zaken die je moet weten voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

Top 10 online miskopen

Helaas, helaas, in sommige gevallen gaat het weleens mis wanneer er via internet een aankoop wordt gedaan. We hebben de 10 grootste zeperds voor je op een rijtje gezet.

Lees meer