Avanca toughglass: dé screenprotector voor je iPhone 6s 2015-11-13T12:09:41

Review: Oxboard

Beveiligingsupdate Windows 7 laat Outlook vastlopen

Avanca toughglass: dé screenprotector voor je iPhone 6s

Avanca toughglass: dé screenprotector voor je iPhone 6s

Menig Apple-fan heeft de iPhone 6s inmiddels in zijn bezit. Met de Avanca toughglass bescherm je niet alleen je beeldscherm tegen krassen maar ook je ogen tegen schadelijk blauw licht.

  Dit is een partnerproductie. Lees hier wat dit betekent.

 

Het gebeurt weleens dat wanneer je langzaam in slaap sukkelt je je iPhone niet goed op je nachtkastje legt. Door omstandigheden kan je nieuwe iPhone 6s van je nachtkastje vallen en er een barst in je scherm komen. Je bent niet de enige die dit overkomt. Smartphones zijn nu eenmaal kwetsbaar en een ongeluk zit in een klein hoekje.
40% van de Nederlanders die schade heeft aan zijn smartphone laat deze niet repareren. Zo kost het vervangen van je iPhone-scherm gemiddeld €80,-. 25% koopt zelfs een vervangend toestel, waardoor de kosten nog hoger kunnen worden. De Avanca Toughglass beschermt je iPhone-scherm tegen barsten en sterretjes.

Het felle licht van je iPhone kan ook schadelijk zijn voor je ogen en het zorgt ervoor dat je biologische klok in de war raakt. Door blauw licht blijft je geest namelijk wakker en hierdoor kom je lastig in slaap. Mensen zouden maximaal 10 minuten per dag op hun smartphone moeten kijken, maar in werkelijkheid kijken we er gemiddeld 196 minuten per dag naar. Dat is dus bijna 20 keer zoveel.

Door middel van de Avanca Toughglass kan je dit beperken. De screenprotector zorgt ervoor dat blauw licht wordt beperkt en je hierdoor gemakkelijker in slaap valt. Blauw licht kan droge of vermoeide ogen, hoofdpijn en een wazig zicht veroorzaken.

De Avanca Toughglass is nu met extra korting verkrijgbaar op de Hubbit.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord