Mobiliteit, design en innovatie in de spotlight 2019-01-18T13:32:29

Google weert 85 malafide apps uit Play Store

Flash in Chrome

Mobiliteit, design en innovatie in de spotlight

Het Acer Swift testpanel

Mobiliteit, design en innovatie in de spotlight

Op 16 november sprongen 10 lezers in het diepe, om te ervaren hoe het is om net zo licht en mobiel te zijn als de Acer Swift notebooks. Hoe hebben ze het indoor skydiven ervaren en, nog belangrijker, wat vonden ze van de Acer Swift 3 en Swift 5?

  Lees hier wat dit betekent.

De aftrap van het testpanel

In het indoor skydivecentrum in Utrecht vond de aftrap plaats van dit testpanel. De windtunnel was de perfecte plek voor een eerste kennismaking met het thema van de dag: mobiliteit.

De Acer Swift 3
Na de aftrap van het testpanel, testten vijf deelnemers de Acer Swift 3 SF314-54-51BJ. Vooral het uiterlijk van deze notebook viel goed in de smaak. “De laptop heeft een blauwe metallic kleur en een soort eikenhouten design. Je zou misschien denken dat dat een rare combinatie is, maar ik was er aangenaam door verrast”, aldus deelnemer Jeroen.

Het lage gewicht van de laptop werd door de deelnemers als een van de belangrijkste voordelen bevonden. Daarnaast was ook de accuduur erg goed, zo ondervond ook tester Lisanne: “De batterij van deze laptop was erg fijn. Deze laptop beloofd 12 uur lang mee te kunnen gaan. Dit geloofde ik eigenlijk niet, maar was toch echt waar. Ik hoefde de oplader van deze laptop niet mee te nemen als ik een hele dag naar school ging en ook heel de dag mijn laptop moest gebruiken.”

De Acer Swift 5
Natuurlijk werd ook de Acer 5 Swift 5 SF514-52T-565H door vijf deelnemers zorgvuldig getest. Deze laptop is uitgerust met een touchscreen, waardoor navigeren erg eenvoudig gaat. “Zowel het touchscreen als het touchpad werken snel en nauwkeurig. Bij vorige laptops had ik toch de behoefte om een muis aan te sluiten, maar in dit geval heb ik die niet gemist”, geeft tester Wilgert aan.

Een extra pluspunt bleken de speakers te zijn. Tester Herman was er erg over te spreken: “Dolby Audio! Ik heb deze laptop een paar keer meegenomen naar mijn werk en ik heb meegemaakt dat een collega een opmerking maakte over het geluid wat dit ding produceert, en dan in positieve zin. Geen blikken geluid gelukkig maar geluid waar ik uren naar kon luisteren.”


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord