Top 10 gelekte foto's en video’s van de nieuwe iPhone X 2017-09-13T15:58:23

Veel illegale streamingdiensten in Windows Store

Water Marquee je foto

Top 10 gelekte foto's en video’s van de nieuwe iPhone X

Top 10 gelekte foto's en video’s van de nieuwe iPhone X

In september introduceert Apple naar verwachting 3 nieuwe iPhones. Computer Idee stelde een overzicht voor je samen van gelekte foto's en video's waarin nieuwe iPhone X al te bewonderen is.

 

1. iPhone Mockup

In april lekt er vanuit China een tekening met hierop een mockup van de iPhone X. Alleen de voorzijde is zichtbaar. Toch wordt duidelijk dat Apple kiest voor een display dat de gehele voorzijde van het toestel moet gaan bedekken en dat de thuisknop in het scherm wordt opgenomen.

2. Render van behuizing

Eind april verschijnt in China onderstaande foto. Het zou om een render gaan van de behuizing van de nieuwe iPhone X. De afbeelding doet denken aan een iPhone SE en het lijkt alsof de Touch ID sensor naar de achterkant zou zijn verhuisd. Apple-experts hebben hun twijfels over de betrouwbaarheid van de bron.

3. Camera’s onder elkaar

Komen de camera’s nu naast of onder elkaar op de  iPhone X? De bevestiging van dit laatst komt via een gebruiker van het Chinese sociale netwerk Weibo. Een foto toont een aantal nieuwe iPhone-hoesjes waarop duidelijk de uitsparing voor de camera’s is te zien.

4. Goud wat er blinkt

Benjamin Geskin lekt via Twitter dat uit interne documenten bij Foxconn de iPhone X in een kleur uitkomt die tot dusver niet bekend was: Blush Gold. Of dit daadwerkelijk ook de echte naam wordt van deze roze-goudachtige tint is niet duidelijk omdat alleen de Chinese aanduiding bekend is. Andere bronnen hebben het over ‘Copper Blush Gold’.

5. Alles glas

Tiger Mobiles beweert een prototype te hebben van de nieuwe iPhone X. Het is niet duidelijk of het toestel werkt of dat het slechts om een ‘lege’ behuizing gaat. Wel is duidelijk dat ook de achterzijde volledig van glas is gemaakt.

 

6. Draadloos opladen

Het reparatiebedrijf GeekBar lekte een foto van een doorzichtige plakstrip. Het blijkt om een onderdeel te gaan waarmee de iPhone X draadloos kan worden opgeladen.

7. Poetsende Foxconners

Dat de nieuwe iPhones ook weer door Foxconn in elkaar worden gezet, lag voor de hand. Begin jullie verschijnen er twee onscherpe video’s die in één van de Foxconn-fabrieken zouden zijn geschoten en waarin medewerkers naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe iPhone X aan het poetsen zijn.

 

8. Tekeningen uit firmware

Eind juli lekt per ongeluk de firmware van de Apple HomePod; een slimme speaker die het bedrijf wil uitbrengen. In de firmware blijkt een afbeelding te zitten van een nog uit te brengen model iPhone zonder randen. 

9. Dummy iPhone 8

De Oostenrijkse tech fanaat Ben Miller lekte via Twitter begin augustus een foto met daarop volgens hem een dummy van de nieuwe iPhone X. Goed zichtbaar zijn de dubbele verticale camera aan de achterzijde en het display dat de voorkant van het toestel vrijwel geheel afdekt.

10. Apple A11 als top scorer

In april lekte er een screenshot van de tool Geekbench Benchmarking waarop de prestaties van de nieuwe Apple A11 SoC van de iPhone X zouden zijn af te lezen. Met een score van 4537 (Single-Core) en 8975 (Multi-Core) zou de A10 maar liefst 40% sneller zijn dan de A10 van de huidige generatie.

Dit artikel is tot stand gekomen met onze Partner-redactie. Deze levert redactionele diensten aan commerciële partners van Reshift. Artikelen die door afdeling geschreven zijn, herkent u aan het lichtblauwe Partner-label. De Partner- redactie opereert gescheiden van de reguliere Reshift-redacties, zodat de redactionele onafhankelijkheid van deze laatste groep gegarandeerd blijft. De redactie is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.
Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord