Uitgelicht Samsung Space Monitor 2019-07-01T10:37:04

Robotpolitie wil even je rijbewijs zien

Wetterzentrale

Uitgelicht Samsung Space Monitor

Uitgelicht Samsung Space Monitor

Wanneer je met regelmaat veel achter de computer zit, is het extra belangrijk dat je werkhouding goed is, en de afstand tussen je ogen en het beeldscherm optimaal. Samsung heeft de Space Monitor-serie ontwikkeld om je daarbij te helpen en nam daarnaast nog een aantal andere irritaties weg.

 

  Lees hier wat dit betekent.

Bij de ontwikkeling van de Space-serie heeft Samsung gezocht naar een beeldscherm dat makkelijk in hoogte en afstand instelbaar is en daarbij zo min mogelijk ruimte op het bureaublad inneemt. Een goede monitorvoet is doorgaans noodzakelijk om ervoor te zorgen dat het beeldscherm stabiel staat, maar die voet heeft wel als nadeel dat een behoorlijk deel van het bureaublad ingenomen wordt en dat is natuurlijk zonde van de ruimte. Daarnaast heeft zo’n voet nog allerlei andere ergonomische nadelen, bijvoorbeeld dat je het toetsenbord niet zo ver van je af kunt duwen als je misschien zou willen.

 

Geen monitorvoet, geen rommel

Dit probleem heeft Samsung opgelost door de voet volledig te elimineren. De Samsung Space Monitor wordt namelijk bevestigd aan de achterkant van je bureaublad, zodat vrijwel het gehele oppervlak van het bureau beschikbaar is voor andere zaken en randapparatuur. De steun waarmee het beeldscherm aan het bureau wordt vastgeklemd hebben ruimte om de kabels in weg te werken, zodat deze altijd uit zicht blijven en je bureaublad er een stuk opgeruimder uitziet.


De Space Monitor heeft geen voet, waardoor je een flink deel van je bureaublad terugwint. De kabels vallen keurig weg binnen de houder.

Verstelbaar

De Samsung Space monitor is eenvoudig verstelbaar door het scherm simpelweg naar je toe te trekken, waardoor je de positie zowel in afstand als hoogte kunt wijzigen. Op die manier kun je het scherm zelfs zo ver naar je toe trekken dat je het volledig op je bureau kunt laten rusten. Zo kan iedereen – van kind tot volwassene – het scherm op de juiste hoogt en afstand positioneren, om oog- en nekklachten te voorkomen. En op die momenten dat aan je bureau werkt zonder de computer te gebruiken, kun je de Space Monitor volledig terugduwen, bijvoorbeeld tegen de muur. Zo heb je het gehele bureaublad beschikbaar voor je werkzaamheden.


De Space Monitor is snel en gemakkelijk door iedere gebruiker in hoogte en afstand af te stellen.

Hoge resolutie, kleine bezel

Het is fijn als een beeldscherm weinig ruimte inneemt en goed instelbaar is, maar de kwaliteit van het scherm zelf moet natuurlijk óók goed zijn. De Samsung Space monitor voorziet daarin met een resolutie van 2560x1440 voor het 27inch-model (WQHD) en een resolutie van 3840 x 2160 pixels (dus 4K) voor het 32inch-model. Een verversingsfrequentie van respectievelijk 144 Hz en 60 HZ zorgt ervoor dat het beeldscherm niet alleen geschikt is voor relatief statische werkzaamheden, maar ook voor het verwerken van snel afwisselende beelden zoals van games en video. De ultradunne bezel zorgt er daarnaast voor dat het beeldoppervlak optimaal benut wordt, en het beeldscherm in de achterste positie onopvallend opgaat in het interieur. Het scherm ondersteunt functies als Picture-by-Picture en Picture-in-Picture, met een handig menu om te bepalen wat precies in welk deel van het beeldscherm getoond wordt.

Montage
Een beeldscherm zonder voet vereist natuurlijk een ander soort bevestiging, maar om de Samsung Space Monitor te bevestigen aan je bureaublad heb je geen schroeven of gereedschap nodig. Het beeldscherm is voorzien van een geïntegreerde klem die verstelbaar is tot 90 mm zodat je de Space Monitor veilig kunt bevestigen op bureaus en tafels van de meest uiteenlopende dikten.

 
Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord