Wat betekent het 'Partner'-logo boven een artikel?


Wat is een 'partner' van Computer Idee?

Een 'partner van Computer Idee' betekent kort gezegd dat zo'n partner ons betaalt om een artikel te kunnen plaatsen. De redactie van Computer Idee schrijft de artikelen dus niet zelf, maar hebben een adviserende rol in het type artikel dat geschikt is voor onze doelgroep.

Passend

Daarbij is het belangrijk dat de partner-artikelen bij jou als lezer passen en dat jij ze ook interessant vindt. Daarom plaatsen we alleen partnerproducties over onderwerpen die je op Computer Idee mag verwachten: Apps, telefoons, computers, internet, technologie. Je zult er dus geen artikelen vinden over groentesoep of wasmiddelen.

Dat is een win-win-situatie: Jij leest een interessant artikel, en wij verdienen er geld mee zodat we ons volledig kunnen richten op het brengen van het beste technologie-nieuws en de handigste workshops. Precies zoals je van Computer Idee gewend bent!

Heb je vragen over onze partnerproducties? Neem dan gerust contact met ons op! We staan je graag te woord, dus kun je ons altijd mailen op webmaster@computeridee.nl!