Logitech G Pro X Keyboard 2020-06-11T16:10:15

YouTube: kanaal maken

YouTube: video’s uploaden

Logitech G Pro X Keyboard

De toets doorstaan

Logitech G Pro X Keyboard

Logitech wist veel gamerharten te winnen met zijn Pro-toetsenbord, maar er waren ook pc-gamers die het jammer vonden dat de mechanische schakelaars onder de toetsen niet verwisselbaar waren.

Voor die groep bracht het bedrijf onlangs het (duurdere) G Pro X Keyboard uit, een vergelijkbaar toetsenbord waarvan u de schakelaars kunt vervangen. Dat is handig voor wie graag zelf bepaalt of de toetsen meer of minder geluid mogen maken, en in hoeverre ze ingedrukt kunnen worden. Logitech levert een speciale tang mee om het verwisselen zo eenvoudig mogelijk te maken. Het toetsenbord zelf is compact, onder meer omdat een aparte rij numerieke toetsen ontbreekt. Media- en macrotoetsen zijn helaas ook afwezig, dus u bent op de fn-knop en functietoetsen aangewezen. De G Pro X werkt via een lange en degelijke usb-kabel, heeft rubberen voetjes voor extra stabiliteit en kan indien gewenst rgb-verlichting tonen.

Conclusie

Compact toetsenbord is aan te passen, maar mist functietoetsen.

Adviesprijs: € 149,-

Voor meer informatie: www.logitechg.com/nl-nl


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord