Review: Re-mind 2019-04-10T07:54:25

Hackers lazen inhoud e-mails van Outlook-gebruikers

In- en uitpakken met Bandizip

Review: Re-mind

Steuntje in de rug

Review: Re-mind

Nederlanders zitten gemiddeld bijna 9 uur per dag en een verkeerde houding leidt daarbij regelmatig tot rug- en nekklachten. Wilt u dit aanpakken, overweeg dan de Re-mind. Dit apparaatje is samen met de Vereniging voor Oefentherapeuten ontwikkeld en doet dienst als geheugensteuntje.

Steek hem in uw broekzak of leg hem op het bureau en zet hem aan. De gadget vibreert dan met enige regelmaat. Iedere keer is het de bedoeling dat u dan weer rechtop gaat zitten. En dan valt pas op hoe hardnekkig een foute houding is. Bij iedere trilling was uw recensent onbewust alweer een stukje onderuit gezakt. Dat afleren is niet in een middag gedaan, maar dit apparaatje helpt er goed bij. U kunt alleen zelf niet instellen wanneer de re-mind trilt. Dan kon het ook op andere manieren helpen; om ieder uur iets te drinken, bijvoorbeeld.

Conclusie

Goed geprijsd geheugensteuntje voor het aanleren van een betere zithouding.

Adviesprijs: € 24,95

Voor meer informatie: www.remindlife.com


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord