Review: Apple AirPods Pro 2020-01-08T13:20:25

ScreenToGif: van schermvideo gif maken

ScreenToGif: webcam en whiteboard

Review: Apple AirPods Pro

Hoogvliegers

Review: Apple AirPods Pro

De nieuwe AirPods Pro van Apple bieden een langverwachte functie, namelijk ruisonderdrukking. Geluiden van de buitenwereld worden gefilterd, waardoor u bijvoorbeeld niet het geluid van een auto, trein of drukke menigte hoort.

We hebben de dopjes in een vliegtuig getest, oftewel één van de meest luide omgevingen, met als referentiekader een ‘volwaardige’ koptelefoon die ook noise cancelling biedt. Verschil is er amper te merken, de AirPods filteren ondanks hun compactere vorm het gebrom van de motor evengoed. We horen het wel, maar worden er niet meer door overspoeld. U kunt in één van de AirPods-steeltjes knijpen om de ruisonderdrukking uit te schakelen.

De algehele geluidskwaliteit is duidelijk beter dan van de vorige AirPods, met name lage tonen komen beter naar voren. De pasvorm is ook beter en er zitten drie opzetstukjes bij. Vijf uur batterijduur is wel wat aan de korte kant. Zeker op lange vluchten ontkomt u niet aan tussendoor opladen.

Conclusie

Nieuwe AirPods bieden goed geluid en idem ruisonderdrukking.

Adviesprijs: € 279,–

Voor meer informatie: www.apple.com/nl/airpods-pro


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord