Review: beyerdynamic Aventho Wireless 2018-01-31T13:09:43

Robothond opent deur met griezelige grijparm

Microsoft lost kritiek lek in Skype nog niet op

Review: beyerdynamic Aventho Wireless

Test, test, test!

Review: beyerdynamic Aventho Wireless

De Aventho Wireless-koptelefoon van beyerdynamic heeft als meest opvallende eigenschap een ingebouwde gehoortest.

Met de bijbehorende app MIY (Make It Yours) kunt u een persoonlijk geluidsprofiel aanmaken. De gehoortest wordt afgenomen met behulp van korte piepjes, waarbij u een knop inhoudt zolang u de piepjes hoort. Zo weet de app welke tonen u wel of niet per oor kunt horen. De tonen die u minder goed hoort, krijgen vervolgens een kleine boost zodat u ze tóch hoort. Vooral voor slechthorenden is dit een geweldig pluspunt. Helaas werkt de app op moment van schrijven nog niet op Android-telefoons, maar alleen op iOS. Iets om in het achterhoofd te houden als u de Aventho Wireless overweegt. Het prijskaartje is ook even slikken. Er wordt gewerkt aan een goedkopere versie, zonder gehoortest-functie. Die kost straks 100 euro minder. Prettig is dan ook dat de headset standaard al een helder geluid heeft, met een fijn middengebied en een gedetailleerd hooggebied.

Conclusie

Koptelefoon met gehoortest-functie, geschikt voor slechthorenden.

Adviesprijs: € 449,­–

Voor meer informatie: https://europe.beyerdynamic.com/catalog/product/view/id/4219


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord