Review: Bitdefender Internet Security 2020 2020-02-07T15:15:23

Google pakt drie ergerlijke reclame-soorten aan in Chrome

Wereld Feesten Almanak

Review: Bitdefender Internet Security 2020

Ter verdediging

Review: Bitdefender Internet Security 2020

Waarom nog apart voor antivirus betalen als de gratis bescherming van Windows 10 dit zelf heel goed kan? De meerwaarde van Bitdefender Internet Security 2020 zit in het feit dat u er allerlei extra’s bij krijgt, zoals een firewall, spamfilter, blokkering van kwaadwillende websites, bescherming bij online bankieren, ouderlijk toezicht, een vpn (tot 200 MB gratis), een wachtwoordmanager en bestandscodering.

Het programma is gebruiksvriendelijk; irritant is alleen dat functies zoals veilige bestandsverwijdering, pc-opschoning en optimalisatie wel aanwezig zijn, maar een upgrade naar de duurdere Total Security vereist is om ze te kunnen gebruiken. Toch presteert het programma al jaren prima, de beveiliging van Windows is ermee in goede handen.

Bitdefender Anti-tracker, dat de privacy beschermt bij het browsen, is nieuw. Hiervoor zijn overigens zat gratis alternatieven. Relevanter is de microfoonmonitor. Deze bewaakt de microfoon en waarschuwt wanneer een programma die gebruikt, om afluisterpraktijken te voorkomen.

Conclusie

Betrouwbaar en veelzijdig antiviruspakket rechtvaardigt zijn aanschafprijs.

Adviesprijs: € 59,99 p/j (drie apparaten)

Voor meer informatie: www.bitdefender.nl/solutions/internet-security.html


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord