Review: Devolo Magic 2 Multiroom Kit 2018-12-28T14:24:41

Palm Phone past in handpalm

Excel: scenario’s

Review: Devolo Magic 2 Multiroom Kit

Eenvoudig overal wifi

Review: Devolo Magic 2 Multiroom Kit

Een powerline-setje is een laagdrempelige manier om extra netwerkaansluitingen te realiseren. De Devolo Magic 2 Multiroom Kit ondersteunt ook nog eens mesh-wifi voor een stabiel wifi-netwerk in het hele huis.

De Multiroom Kit bestaat uit een basisstation en twee satellieten. Fijn is dat zowel de satellieten als het basisstation een geïntegreerd stopcontact hebben. Wel zijn de adapters behoorlijk aan de maat, dus zorg voor voldoende ruimte rondom het stopcontact. Aansluiten is kinderlijk eenvoudig en voor een gemiddelde (rijtjes)woning voldoet de Multiroom Kit van de Devolo Magic 2 prima. Het bassistation sluiten we beneden in de buurt van de Ziggo-modem/router aan, terwijl we de satellieten op de eerste verdieping en zolder gebruiken. Waar de wifi de zolder normaliter niet bereikt, is dat met de Devolo Magic 2 wel het geval. De internetsnelheid die we op zolder via twee elektriciteitsgroepen halen, bedraagt 81,9 Mbit/s. Kortom, de verbinding is voor dagelijkse bezigheden in orde!

Conclusie

Eenvoudige manier om uw hele huis te voorzien van wifi.

Adviesprijs: € 299,90

Voor meer informatie: https://www.devolo.nl/magic-2-wifi.html


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord