Review: Hombli Smart Doorbell 2 2021-05-08T07:29:52

Google Chrome: Tabbladen doorzoeken

Excel: Pdf’s importeren en bewerken (1)

Review: Hombli Smart Doorbell 2

Belletje waard

Review: Hombli Smart Doorbell 2

De slimme videodeurbel – waarmee u via een smartphone-app communiceert met bezoek – hangt bij steeds meer voordeuren. Het Nederlandse Hombli introduceerde onlangs de Smart Doorbell 2.

Deze videodeurbel vinkt alle benodigde vakjes af. Hij kan tegen alle weersomstandigheden, is aan te sluiten op uw bestaande belbedrading en ook draadloos te gebruiken (gaat vijf maanden mee op een acculading).

De bel toont scherpe full-hd-beelden, heeft een groot blikveld en kan worden gekoppeld aan een draadloze gong (25 euro) die u in het stopcontact steekt. Hoewel de bel u ook meldingen kan sturen zodra er iemand langsloopt, kunt u niet instellen dat u bepaalde delen van het beeld wilt negeren. Wij krijgen daarom te veel onnodige meldingen. Videofragmenten bewaart u op een micro-sd-kaartje of in Hombli’s clouddienst. Die kost 3,50 euro per maand en bewaart beelden maar zeven dagen. Bellen van Ring en Google doen dit dertig dagen.

Conclusie

Slimme videodeurbel bevalt goed en heeft de software als aandachtspunt.

Adviesprijs: € 130,-

Voor meer informatie: www.hombli.com


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord