Review: iXpand Base 2017-11-24T20:27:34

Descent MK1 is smartwatch voor duikers

Excel: rekenen met datums en tijd (1)

Review: iXpand Base

Laden en lozen

Review: iXpand Base

De iXpand Base is een dock waarmee u een iPhone of iPad kunt opladen en tegelijk kunt back-uppen. Dat kan handig zijn als uw toestel weinig opslagruimte heeft.

Doordat de iXpand Base al het werk ’s nachts kan doen tijdens het laden, hoeft u zich overdag geen zorgen te maken over ruimtegebrek. Dit is ook het voordeel ten opzichte van back-ups naar iCloud. Als u daarvan gebruikmaakt, worden al uw apparaten met elkaar gesynchroniseerd. Op het moment dat u een foto van één apparaat verwijdert, wordt deze ook van de andere apparaten verwijderd. Met de iXpand Base kunt u uw iPhone vrij maken en de foto’s toch bewaren. Een nadeel is wel dat het niet mogelijk is om specifieke bestanden terug te zetten of te back-uppen; het is alles of niets. Overigens is het geheugenkaartje verwisselbaar. Koop dus de Base met de minste opslag en stop er zelf een groter kaartje in om geld te besparen.

Conclusie

Handige oplader met back-upfunctie voor iPhones met krappe interne opslag.

Adviesprijs: vanaf € 84,­–

Voor meer informatie: https://www.sandisk.com


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord