Review: Kensington USB 3.0 Docking Station With Dual Video Output 2015-12-16T10:40:07

Met kerst naar je familie? Geef deze makkelijke oplossingen voor ingewikkelde computervragen!

Game of Thrones opnieuw meest gedownloade serie

Review: Kensington USB 3.0 Docking Station With Dual Video Output

Extra aansluitingen

Review: Kensington USB 3.0 Docking Station With Dual Video Output

Al die dunne, lichte notebookjes zijn leuk, maar het zorgt er wel voor dat u regelmatig op zoek moet naar een vrije aansluiting. Ze even snel verbinden met muis, toetsenbord, beeldscherm en wat randapparatuur is er niet bij, laat staan dat u meer dan een extern beeldscherm kunt aansluiten.

Wie dat allemaal toch wil, kan een usb-dock overwegen. Wij bekeken de Kensington USB 3.0 Docking Station With Dual Video Output. Het apparaat moet het niet van zijn poëtische naam hebben, maar heeft gelukkig wel het een en ander in z’n mars. Zo bevat het verticale kastje een usb 3.0 DisplayLink-adapter, waarmee u twee externe beeldschermen kunt aansturen, naast de eventuele video-uitgang van uw laptop. Door de usb 3.0-verbinding werkt dat lekker soepel, zonder haperende of verspringende muiscursor. Bovendien voegt het twee usb 3.0-aansluitingen toe, plus vier keer usb 2.0, gigabit-ethernet en stereo audio. Kensington levert zelfs nog wat adapters mee voor de video-aansluitingen. De prijs voor dit alles valt dan ook best mee.

Conclusie

Een handige manier om uw laptop met één kabel aan te sluiten op al uw randapparatuur.

Adviesprijs: € 159,95

Voor meer informatie: www.kensington.com


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord