Review: Logitech Bolt 2021-12-31T12:10:20

Verkennentab van Twitter verbergt geblokkeerde accounts

Windows 11: Schermtoetsenbord

Review: Logitech Bolt

Logi(sche) innovatie

Review: Logitech Bolt

Logitech verkoopt al jaren draadloze toetsenborden en muizen die werken via een Unifying-usb-ontvanger, al werken ze vaak ook via bluetooth. Onlangs is er een derde optie bijgekomen.

Dit is een usb-ontvanger in de vorm van het door Logitech ontwikkelde Bolt-protocol.

De usb-ontvanger stop je in je computer en je legt verbinding met een geschikt toetsenbord en/of geschikte muis. De Bolt-techniek gebruikt elementen van bluetooth 4.2, waardoor een geschikt toetsenbord of muis ook via bluetooth te koppelen is.

De Bolt-ontvanger is volgens Logitech technisch veiliger en heeft een kortere reactietijd in een omgeving met veel andere apparaten die draadloze signalen communiceren. Denk aan een grotere kantoortuin of universiteit. Voor je thuiskantoor maakt dit minder uit. Je kunt zes geschikte producten aan één ontvanger koppelen. In de praktijk werkt de Bolt-ontvanger met Logitechs ergonomische toetsenbord en muis soepel en naar behoren.

Goed om te weten is dat oudere Logitech-apparatuur niet aan een Bolt-ontvanger gekoppeld kan worden.

Conclusie

Prima werkend protocol is vooral interessant voor zakelijke gebruikers.

Adviesprijs: vanaf € 12,99

Voor meer informatie: https://kwikr.nl/logibolt


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord