Review: Logitech MX Vertical 2018-12-28T14:23:10

CBS: Vooral ouderen gebruiken internet nooit

CloudShot: annotaties op schermafdrukken

Review: Logitech MX Vertical

Gezonde muis

Review: Logitech MX Vertical

Wie nogal wat uren op de pc doorbrengt en daarbij veel muist, loopt het risico op ‘kans’ (klachten aan nek en schouders). Om u daarvoor te behoeden, brengt Logitech de MX Vertical uit.

De MX Vertical is een muis waar de hand niet plat op rust, maar onder een hoek van 57 graden. Dat is volgens Logitech de hoek die hand en pols maken als een mens zijn arm losjes op een bureau laat rusten. Daardoor is er minder spanning in de spieren, met een kleinere kans op ‘kans’ tot gevolg. Werken met de MX Vertical is even wennen, maar door de comfortabele grip wilt u al snel niet anders meer. De muis kan via bluetooth, Logitech Unifying Receiver en usb-c-kabel worden aangesloten. Via die kabel laadt u hem ook meteen op, waarna hij weer vier maanden mee kan. Met de bijbehorende Options-software kan de functie van alle vijf knoppen op de MX worden aangepast.

Conclusie

Comfortabele, gezonde muis – maar wel prijzig!

Adviesprijs: € 109,–

Voor meer informatie: https://www.logitech.com/nl-nl/product/mx-vertical-ergonomic-mouse


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord