Review: Philips 276C8 2020-04-29T16:11:33

Publisher: folder maken

Publisher: publicatie versturen

Review: Philips 276C8

Wit voetje halen

Review: Philips 276C8

Monitoren van Philips, daar kijken we doorgaans graag naar, en dat geldt ook voor het nieuwe ips-model 276C8.

De combinatie van het 27inch-scherm (68,5 cm) - groot, maar niet té - en de resolutie van 2560 x 1440 pixels zorgt voor een fijn, scherp beeld om op te werken. De achterzijde is erg smal en dan geldt ook voor de schermranden. De elegantie wordt helaas niet doorgetrokken naar het stroomblok, dat opvallend fors van formaat is.

Prettig is dat er niets gemonteerd hoeft te worden. Deze monitor komt met voet en al uit de doos. In deze voet huizen overigens de aansluitingen, die zich wat betreft video-output beperken tot enkel twee hdmi-poorten. Displayport ontbreekt, bijvoorbeeld. Wel is er een usb-c-poort terug te vinden. Gebruik deze om een smartphone of compatibele laptop mee op te laden. Rest nog de bonte kleurweergave te benoemen, waardoor o.a. films uitstekend naar voren komen - mét hdr-ondersteuning.

Conclusie

Fijn formaat monitor met elegant uiterlijk en mooie kleurweergave.

Adviesprijs: € 369,–

Voor meer informatie: https://www.philips.nl/c-p/276C8_00/moda-lcd-monitor-met-usb-c


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord