Review: Philips Digital Voice Tracer DVT-6000 2015-02-01T17:12:05

Smartphonegebruik onder jongeren leidt tot ernstig slaaptekort

Hoe installeer je apps buiten de Play Store om?

Review: Philips Digital Voice Tracer DVT-6000

Extra oor, met geheugen

Review: Philips Digital Voice Tracer DVT-6000

Philips maakt al sinds jaar en dag memorecorders en af en toe mogen we die uitproberen. Dat is best aardig om te zien, want inmiddels zijn het zeer hoogwaardige apparaten met meerdere microfoons, een kleurenscherm en heel veel geheugenruimte.

Zo ook de Digital Voice Tracer DVT-6000, een model dat zelfs geluiden op een afstand van 15 meter kan registeren. Wij namen hem mee naar diverse omstandigheden. Hij kweet hij zich – overwegend – uitstekend van zijn taak: van fabriekshal tot vergaderruimte, van tweegesprek tot evenement, alles wordt kristalhelder vastgelegd in de gewenste kwaliteit. De bediening is redelijk logisch, al kan het intuïtiever. Ook het schermpje doet denken aan dat van een oude telefoon van begin deze eeuw. Het grootste minpunt echter is dat het apparaatje soms zonder duidelijke reden ophield met opnemen. Goed in de gaten houden dus!

Lees ook: Philips PicoPix PPX-3410, overal projecteren

Conclusie

Een zeer veelzijdige memorecorder die prima kan opnemen, maar hij heeft wat ruwe kantjes.

Adviesprijs: €149,–

Voor meer informatie: www.philips.nl


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord