Review: Pocketbook Ultra 2015-12-16T10:50:27

Power Business Intelligence in Office 2016 (2)

Review: Windows 10 Mobile is opgepoetst maar mist nog steeds apps

Review: Pocketbook Ultra

Camera reader

Review: Pocketbook Ultra

We hebben al veel gekke gadgets op deze pagina’s voorbij zien komen, maar de Pocketbook Ultra deed ons toch even versteld staan.

Dit is een e-reader met een ingebouwde 5 megapixel-camera. Wie ooit eens een e-reader heeft vastgehouden, weet dat het zwart-wit-scherm niet bepaald geschikt is om foto’s op weer te geven, laat staan om als zoeker te dienen. Pocketbook stelt dat het ook handig is om documenten te scannen. Dat zal best, wat ons betreft. Gelukkig zijn er andere zaken die dit toch tot een heel interessant apparaat maken. Zo ondersteunt hij heel veel bestandsformaten, zijn er veel mogelijkheden om de weergave naar uw eigen hand te zetten en is het gebruikte e-ink-scherm een moderne Carta-variant, met 1024x758 beeldpunten. Dat is prettig scherp, al blijft het wat achter bij de toppers in de markt. Daar staat tegenover dat het een van de weinige modellen is waarmee u ook muziek en, belangrijker, audioboeken kunt beluisteren. Kortom, een veelzijdig apparaat met één rare eigenschap.

Conclusie

Een prima keuze als u een e-reader met audioweergave zoekt.

Adviesprijs: € 139,95

Voor meer informatie: www.pocketbook-int.com


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord