Review: Sandisk iXpand Wireless Charger Sync 2021-02-14T09:46:42

Teufel Supreme In-oordopjes blijven altijd op hun plaats

Gratis hulp bij belastingaangifte 2020? Computer Idee helpt!

Review: Sandisk iXpand Wireless Charger Sync

Opladen en opslaan

Review: Sandisk iXpand Wireless Charger Sync

Sandisks iXpand Wireless Charger Sync is een oplaadmat om uw smartphone draadloos op te laden en tegelijkertijd belangrijke gegevens op te slaan. De oplader heeft ingebouwd opslaggeheugen van 64, 128 of 256 GB.

Als u de Sandisk-app op uw toestel geïnstalleerd hebt, kunt u aangeven welke gegevens u (draadloos) automatisch wilt back-uppen naar de oplader. Denk aan foto’s, video’s en contacten. Dit werkt goed, al missen we de optie om andere gegevens te kopiëren.

Fijn is dat u meerdere accounts kunt instellen. De iXpand Wireless Charger Sync herkent daarmee welke telefoon op de oplader ligt. Door de oplader via een usb-kabel met uw computer te verbinden, kunt u bestanden uitwisselen met maximaal 50 Mbit/s. Het opladen van de smartphone kan met maximaal 10 watt. Dat is vlot genoeg, maar is ook niet heel snel. We vragen ons vooral af of deze dure lokale back-up prettiger is dan via een nas of clouddienst.

Conclusie

Draadloze oplader met back-upfunctie is vooral erg prijzig.

Adviesprijs: € 96,- (64 GB)

Voor meer informatie: https://shop.westerndigital.com


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord