Review: Sennheiser MKE 2 Elements 2017-08-03T14:07:48

Amerikaanse consumentenbond: 'Surface-laptops relatief snel stuk'

Afbeeldingen aanpassen in Word 2016 (2)

Review: Sennheiser MKE 2 Elements

Helemaal Senn

Review: Sennheiser MKE 2 Elements

Een actiecamera zoals de GoPro is een perfecte metgezel voor uw tochtjes door de natuur. Zo’n camera is compact genoeg om snel mee te kunnen nemen, en laat zich bijvoorbeeld gemakkelijk bevestigen aan uw fiets of helm.

Wat alleen vaak tegenvalt, is de geluidskwaliteit in de opnamen. Dergelijke camera’s zijn erg gevoelig voor het gesuis van wind, waardoor beelden dikwijls vergezeld gaan van een enorme herrie. Sennheiser ontwikkelde voor de GoPro Hero 4-camera de MKE 2 Elements-microfoon, precies om dat probleem mee te verhelpen. En de resultaten mogen er zeker zijn. Waar onze opnamen van een fietstocht over de Veluwe zonder externe microfoon resulteren in een kakofonie van ruis en geratel, horen we door Sennheisers ‘action mic’ ineens weer de rust waarvoor we het natuurgebied zo graag bezoeken. We horen de vogeltjes weer fluiten, de versnellingen verspringen en de takjes onder onze fietsbanden kraken. De opnamen krijgen daardoor een hele nieuwe dimensie. Fijn is trouwens ook dat de MKE 2 Elements waterdicht is. U zou er zelfs mee kunnen duiken, maar wij vinden het vooral een prettige gedachte dat de microfoon een plotselinge hoosbui gewoon kan overleven.

Conclusie

Een waardevolle investering voor iedere GoPro Hero 4-bezitter.

Adviesprijs: € 199,99

Voor meer informatie: http://nl-nl.sennheiser.com/


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord