Review: Storytel Reader 2021-09-25T12:12:09

YouTube Music (2)

Specificaties van je pc bekijken met Speccy

Review: Storytel Reader

Storytel-ling

Review: Storytel Reader

Met een e-reader lees je duizenden boeken op zakformaat en kun je steeds vaker eveneens van luisterboeken genieten. De Storytel Reader is ook zo’n e-reader, maar werkt – opvallend – alleen als je inlogt met een Storytel-abonnement.

Zonder inlog doet het apparaat letterlijk niets; een keuze van de fabrikant. Dat is maf voor een e-reader die met 129 euro even duur is als modellen van Kobo en Kindle, die wél een open karakter hebben.

Met een startprijs van 13 euro per maand is het Storytel-abonnement even duur als Kobo Plus. Met het abonnement kun je onbeperkt genieten van (luister)boeken, waarbij het opvalt dat niet alle titels zowel als luisterboek als regulier boek beschikbaar zijn. De e-reader is bovendien regelmatig langzaam, heeft een onhandige zoekfunctie en te weinig opslagruimte voor een serie luisterboeken. Het 6inch-scherm is wel fraai, de accu gaat lang mee en het apparaat heeft handige bladerknoppen, maar die pluspunten gelden voor veel e-readers.

Conclusie

Redelijke e-reader is alleen interessant voor grote Storytel-liefhebbers.

Adviesprijs: € 129,-

Voor meer informatie: www.storytel.com/nl/nl/reader


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord