Review: Surface Arc Mouse 2017-10-12T14:10:06

Nieuwsbrief: maken

Nieuwsbrief: versturen

Review: Surface Arc Mouse

Diepe buiging

Review: Surface Arc Mouse

De vernieuwde Surface Arc-muis van Microsoft is helemaal plat op te bergen. Verder valt op dat de muisknoppen en het scrolwiel plaatsmaken voor één groot touchpad.

Microsofts muis is erg handig voor in uw tas. De flexibele muis schakelt zichzelf automatisch in zodra u hem in zijn traditionele vorm buigt, zodat u gelijk weer aan de slag kunt. Dit is meteen de grootste verdienste ervan, het is een ingenieus concept dat in de praktijk heel handig werkt. Verder valt op dat de muisknoppen en het scrolwiel plaatsmaken voor één groot touchpad. Door over dit aanrakingsgevoelige vlak te aaien, scrolt u zowel verticaal als horizontaal. Maar onze bewegingen worden niet altijd even accuraat geregistreerd, de touchpad reageert nogal stug. We scrollen dan wel, maar er gebeurt soms niets. Of het scrollen gaat ineens veel sneller of langzamer dan we zouden verwachten. Onhandig is daarnaast dat een belangrijke extra functie alleen te gebruiken is wanneer u extra software installeert, namelijk de mogelijkheid om met drie vingers tegelijk te klikken. Binnen Microsofts programma bepaalt u zelf wat dit doet, zoals terugkeren naar een vorige webpagina. Maar dan lopen we er regelmatig tegenaan dat een rechtermuisklik ineens als een drie-klik wordt geregistreerd… Zeker gezien de prijs verwachten we een vlottere gebruikservaring.

Conclusie

Handig op te bergen muis, maar de touchpad heeft verfijning nodig.

Adviesprijs: € 89,99

Voor meer informatie: https://www.microsoft.com


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord