Autotekst met Phrase Express 2017-12-06T17:11:03

Excel: rekenen met datums en tijd (2)

Jouwweb: website maken

Autotekst met Phrase Express

Hoe vaak heb je niet al dezelfde teksten ingevuld, vooral in formulieren. Je naw-gegevens, aanhef, adres, maar ook een inleiding of afsluiting zijn vaak hetzelfde. Een tekstverwerker, zoals Word, heeft een functie waarmee je Autotekst-fragmenten kunt opslaan en invoegen. Wil je dergelijke veelvoorkomende teksten ook in andere applicaties gebruiken, dan heb je er een ander programma voor nodig, bijvoorbeeld Phrase Express.

Gebruik Phrase Express om veelgebruikte zinnen en woorden automatisch te laten invoeren. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord